Kontakt salgsavdelingen vedrørende SOLIDWORKS

SOLIDWORKS®-løsningene hjelper designere, ingeniører og produsenter med å utvikle og levere gode produkter. De integrerte løsningene støtter alle aspekter ved produktutviklingsprosessen i form av en sømløs arbeidsflyt – gjennom design, simulering, visualisering, produksjon og databehandling.

SOLIDWORKS-produktene er brukervennlige og fungerer sammen, slik at du kan fjerne hindringer under utviklingen, og teamet ditt kan designe produkter på en bedre, raskere og mer kostnadseffektiv måte.

Fyll ut dette skjemaet, så kontakter en SOLIDWORKS-ekspert deg for å diskutere behovene dine og svare på spørsmål om

  • priser på produkter

  • lisensalternativer

  • produktdemonstrasjoner

  • lokale arrangementer og opplæring

  • lokale forhandlere

  • abonnementer og vedlikehold

Merk: Hvis du er student, lærer eller forsker, kan du ta kontakt med  vårt akademiske salgsteam for å få rabatterte priser.

SolidWorks Kontakt salgsavdelingen
SOLIDWORKS 3D CAD >> Dassault Systemes

SOLIDWORKS 3D CAD

SOLIDWORKS 3D CAD-løsninger leverer brukervennlige funksjoner som er ekstremt kraftfulle, og som forkorter produktets utviklingstid, reduserer kostnader og forbedrer kvaliteten. Våre intuitive løsninger for 3D-design og produktutvikling gjør at du kan jobbe med konsepter, opprette, validere, formidle og bearbeide data, og gjøre de innovative ideene dine om til fantastiske produkter.

SolidWorks Simulation

SIMULERING

Med SOLIDWORKS -simuleringsløsninger får du en portefølje av analyseverktøy som er enkle å bruke, og som forteller deg hvordan produktet oppfører seg i den virkelige verden, gjennom virtuell testing av CAD-modeller. Bruk forhold i den virkelige verden, slik at produktene får høyere kvalitet mens kostnadene ved realistiske prototyper og testing blir lavere.

SolidWorks Data Management

PRODUKTDATABEHANDLING

Administrer datafiler og dokumentasjon for å maksimere produktiviteten og forbedre produktkvaliteten. Med SOLIDWORKS PDM kan teamet ditt trygt lagre og indeksere designdata for rask henting, fjerne problemene med versjonsstyring og tap av data, og samarbeide om design fra ulike plasseringer.

SolidWorks Electrical

ELEKTRISK DESIGN

SOLIDWORKS Electrical-løsninger gjør elektrisk produktdesign enklere med verktøy beregnet for ingeniører og intuitive grensesnitt, slik at design av integrerte elektriske systemer går raskere.

Dette er takket være funksjonaliteten i SOLIDWORKS Electrical Schematic, med mulighetene for 3D-modellering i SOLIDWORKS Electrical 3D i en kraftig og brukervennlig pakke.

SolidWorks Visualization

VISUALISERING

Med SOLIDWORKS Visualize kan du dra nytte av 3D CAD-data for å lage innhold i fotokvalitet på raskeste og enkleste mulige måte – alt fra bilder og animasjoner til interaktivt nettinnhold og altoppslukende VR. Gjør produktene dine til virkelighet. SOLIDWORKS Visualize er «kameraet» for CAD-dataene dine!

Oppdag SOLIDWORKS

Get Started