Presisjonsbearbeiding av metall med SOLIDWORKS: Fokus på Dumaco

Precision Metal Processing with SOLIDWORKS: Spotlight on Dumaco>SOLIDWORKS

Det er tid for andre utgave av vår månedlige e-postserie, der vi skal vise frem våre kunders banebrytende arbeid med løsningene i SOLIDWORKS® og 3DEXPERIENCE®. Denne gangen skal vi bli kjent med Dumaco, en platemetallprodusent i Benelux som er kjent for å være eksperter på metalldeler og komponentgrupper.

Dumaco har en «one-stop-shop»-forretningsmodell og tilbyr et omfattende utvalg tjenester. Selskapet har fokus på presisjon og innovasjon, og leverer pålitelige kvalitetsprodukter til over 900 kunder.

Se videoen for å se hvordan SOLIDWORKS- og DraftSight-programvare spiller en viktig rolle i Dumacos suksess:

  • Effektivisert designprosess: Med SOLIDWORKS kan Dumaco enkelt utvikle intrikate metalldeler og komponentgrupper med stor presisjon og dermed sikre at kundene får kvalitetsprodukter de blir fornøyde med.
  • Bedre samarbeid: DraftSight legger til rette for sømløst samarbeid mellom Dumacos design- og ingeniørteam. Løsningen gir effektiv kommunikasjon og strømlinjeformede arbeidsflyter, også for kunder som bruker 2D.
  • Skalert innovasjon: Med SOLIDWORKS og DraftSight kan Dumaco skalere innovasjonen fra konsept til produksjon, flytte grenser og overgå kundenes forventninger hvert skritt på veien.

Følg med for flere inspirerende historier om innovasjon i SOLIDWORKS!

SE VIDEOEN

Get Started