Effektiviser designprosessen med SOLIDWORKS assosiativ analyse fra Abaqus, fe-safe, CST og SIMULIA

Se denne se denne sju minutter lange videoen, og lær deg å mestre simulering av alt fra struktur og flyt til plast og elektromagnetisme, med 3DEXPERIENCE Works Simulation

Streamline Your Design Process with SOLIDWORKS Associative Analysis from Abaqus, fe-safe, CST, and SIMULIA

3DEXPERIENCE Works Simulation-porteføljen gir deg omfattende simuleringsløsninger for all type fysikk og alle skalaer, slik at du som SOLIDWORKS-bruker kan evaluere hvordan produktene dine vil fungere i bruk.

Du kan simulere struktur, væskeflyt, plastinnsprøytning, materialtretthet og elektromagnetisme i samme verktøy, slik at du får all den tekniske kunnskapen du trenger for å revolusjonere produktutviklingen, med bransjeledende løsninger fra Abaqus, fe-safe, CST og SIMULIA.

I tillegg til de ledende analysefunksjonene, får du tilgang til skyklare samarbeidsløsninger som gir deg kontroll på versjonene og kraftig regnekraft som bare er noen klikk unna. Og vet du hva? Med SOLIDWORKS-assosiativiteten kan du glemme tidkrevende importer og eksporter. Høres ut som simuleringshimmelen, ikke sant?

SE VIDEOEN for å lære hvorfor 3DEXPERIENCE Works Simulation er den mest omfattende, effektive og CAD-assosiative analysepakken som er tilgjengelig for SOLIDWORKS-brukere.

SE VIDEOEN

Get Started